آزمایش بزرگترین کارخانه تبدیل زغال سنگ به اتانول در چین

آزمایش بزرگترین کارخانه تبدیل زغال سنگ به اتانول در چین به گزارش عصر لینک، چین بزرگترین کارخانه تبدیل زغال سنگ به اتانول جهان با ظرفیت ۶۰۰ هزار تن را آزمایش می کند. این در شرایطی است که پیش از این، چین برای تأمین نیازهای صنعتی و سوخت خود بشدت به واردات اتانول متکی بود و نمی خواست از غلات تولیدی خود برای تبدیل به سوخت تکیه کند.


به گزارش عصر لینک به نقل از ایسنا و به نقل از آی ای، رسانه های محلی چین گزارش دادند که بزرگترین کارخانه جهان که زغال سنگ را به اتانول تبدیل می کند، آزمایش خویش را در تاسیساتی در جنوب شرقی چین شروع کرده است.
این فناوری که توسط موسسه فیزیک شیمی دالیان(DICP) توسعه یافته است، تنها نمونه در جهان است که تابحال به سطح صنعتی رسیده است.
جهان به دنبال حذف تدریجی سوخت های فسیلی در دهه های آینده و در کوشش برای کاهش انتشار آلاینده جهانی است. چین که به صورت سنتی برای رشد صنعتی خود به زغال سنگ متکی است، سرمایه گذاری زیادی در انرژی های تجدیدپذیر انجام داده است و به نظر می آید تا سال ۲۰۶۰ بیشتر از ۸۰ درصد از نیاز انرژی خویش را از سوخت های غیرفسیلی تأمین کند.
حتی در حالی که استفاده از خودرو های الکتریکی در این کشور رو به افزایش است، اتانولی که می تواند با بنزین ترکیب شود، برای کاهش انتشار گازهای گلخانه ای استفاده می شود. برای کسب بهترین نتایج از این کار، اتانول باید ۹۹.۵ درصد خالص باشد و با استفاده از محصولاتی مانند ذرت، کاساوا، چغندرقند یا نیشکر در ایالات متحده و برزیل تولید می شود.
واکنش چین به تقاضای اتانول
تقاضای سالانه چین برای اتانول ۱۰ میلیون تن است. این کشور پارسال از راه تخمیر غلات کهنه شده توانست ۲.۷ میلیون تن اتانول تولید نماید. با این وجود، کسری قابل توجه از نیاز آن به این مفهوم است که کشور در نهایت الکل باقی مانده مورد نیاز خویش را وارد می نماید.
اتانول همینطور یک ماده اولیه مهم برای فرآیندهای شیمیایی مختلف است، چونکه میتوان آنرا به اتیلن تبدیل کرد و سایر محصولات را میتوان از آن استخراج کرد.
تقاضای تولید اتانول در چین از ذرت یا نیشکر با تقاضای این محصول برای تغذیه جمعیت بزرگ این کشور رقابت می کند. قیمت غلات در چین رو به افزایش است و این کشور را مجبور کرده که به دنبال جایگزین های غیر زراعی برای تولید اتانول باشد.
تبدیل زغال سنگ به اتانول
موسسه فیزیک شیمی دالیان فرآیندی معروف به DMTE را توسعه داده است که فرآیندی است که می تواند متانول را از گاز کوره کک تولید نماید که سپس برای تولید اتانول با مواد دیگر واکنش نشان داده است.
گاز کوره کک یک محصول جانبی تولید کک است که از زغال سنگ کم عیار بعنوان ماده اولیه استفاده می نماید، چیزی که چین به وفور دارد.
چین با تغییر رویکرد از غلات به گاز می تواند میلیونها تن غلات را در هر سال ذخیره کند و به کنترل افزایش قیمتها کمک نماید.
فرایند ابداعی DMTE برای بیشتر از یک دهه درحال توسعه بوده است، چونکه محققان به دنبال راهی برای تولید اتانول بدون استفاده از غلات بوده اند.
در گزارش ها آمده است که تیم موسسه فیزیک شیمی دالیان در سال ۲۰۱۷ به راه اندازی یک تأسیسات ۱۰ هزار تنی در شمال غربی استان شانگژی برای تبدیل زغال سنگ به اتانول کمک کرد.
این تیم حالا فرایند واکنش را برای کاهش هزینه های تولید با جایگزینی کاتالیزورهای پرهزینه با فلزات ارزانقیمت بهبود بخشیده است و چین را به تنها کشوری تبدیل نموده است که این فناوری را به سطح صنعتی رسانده است.
در اوایل ژوئن سالجاری، چین با استفاده از تجهیزات تولید داخل، آزمایش هایی را در تاسیسات ۵۰۰ هزار تنی انجام داد. تیم موسسه فیزیک شیمی دالیان همینطور در راه اندازی یک تاسیسات ۶۰۰ هزار تنی در استان آنهوی با مشارکت یک شرکت نفتی دولتی مشارکت داشت که حالا بزرگترین کارخانه تولید اتانول جهان است.
اجرای آزمایشی این فرایند در این کارخانه شروع شده است تا امکان تولید اتانول در مقیاس بزرگ را فراهم آورد.
قابل ذکر است که این رویکرد همینطور می تواند اتانول را از گاز طبیعی یا گاز آزاد شده از کارخانه های فولاد تولید نماید.




منبع:

1402/10/13
08:42:17
0.0 / 5
280
تگهای مطلب: تولید , سرمایه گذاری , فناوری , محصولات
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۱
asrelink.ir - حقوق مادی و معنوی سایت عصر لینك محفوظ است

عصر لینك

معرفی وبسایتهای خوب