روش درست ثبت اطلاعات برای حذف قبض كاغذی برق

روش درست ثبت اطلاعات برای حذف قبض كاغذی برق به گزارش عصر لینك هرچند راه های مختلفی برای ثبت اطلاعات مشتركین برق، جهت حذف قبوض كاغذی معرفی شده، امكان دارد همچنان برای برخی افراد سوال هایی در اینباره وجود داشته باشد؛ برخی مشتركین در ارسال پیامك به سرشماره اعلام شده گرفتار مشكلاتی هستند و در این راستا روش های درست ثبت اطلاعات در این گزارش تشریح شده است.


به گزارش عصر لینك به نقل از ایسنا، طبق برنامه ریزی های صورت گرفته از جانب وزارت نیرو، قبوض كاغذی برق تا اوایل مهرماه حذف می شود و بعد از آن اطلاعات قبض مشترك توسط پیامك در اختیار وی قرار بگیرد. ازاین رو مشتركین باید تا اواسط شهریورماه نسبت به ثبت اطلاعات خود در سامانه های معرفی شده اقدام كنند. به گفته مسؤلان سالانه ۱۲ هزار درخت برای تهیه قبوض كاغذی قطع می شود و مقرر است از محل كاغذی كه در این راستا صرفه جویی می شود، برای ۱۰۰ هزار دانش آموز مناطق محروم وسائل آموزشی تامین شود.
تشریح روش های حذف قبوض برقی
چند روش به منظور دریافت شماره تلفن همراه مشتركان برای ارسال قبوض پیامكی در نظر گرفته شده است؛ در روش نخست، ماموران قرائت كنتور بعد از رفتن به منازل شماره تلفن همراه مشترك را دریافت و در سامانه ثبت خواهند كرد.
در روش دوم هم سرشماره ای اعلام شده است كه مشتركان با ارسال شماره شناسه اشتراك خود، اطلاعاتشان در سامانه ثبت خواهد شد و بعد از این قبوض خویش را به شكل پیامك دریافت خواهند كرد. در واقع همه مشتركان در سطح كشور می توانند با ارسال شناسه قبض *یك كه باید به زبان لاتین(اعداد انگلیسی) نوشته شده باشد، به سرشماره ۲۰۰۰۱۵۲۱ برای سراسر كشور و سرشماره ۱۰۰۰۱۵۲۱ برای مشتركین تهرانی نسبت به ثبت شماره همراه خود در سامانه صدور قبض كشور اقدام نمایند.
این اقدام باید با شماره همراهی صورت گیرد كه مسئولیت پرداخت صورت حساب برق را برعهده دارد، یعنی مالك، مستأجر و یا هر فرد دیگری كه مسئولیت صورت حساب برق از جانب مالك به وی واگذار شده است. بعد از آن راهنمایی لازم در چارچوب پیامك در اختیار مشترك قرار خواهد گرفت.
در روش سوم هم مشتركان می توانند با رفتن به سایت ۳۹ شركت توزیع در سراسر كشور نسبت به ثبت اطلاعات خود اقدام نمایند. همینطور اپلیكیشنی در سایت های یاد شده قرار گرفته كه مشتركان می توانند با استفاده از آن علاوه بر دریافت قبوض الكترونیكی، تمامی خدمات بعد از فروش را از راه این اپلیكیشن دریافت نمایند. طبق امكان ثبت اطلاعات از راه كلیه نرم افزارهای پرداخت الكترونیكی مانند آپ، روبیكا، سكه و... برای مشتركین سراسر كشور فراهم گشته است.
مستاجرها چه كنند؟
چنانچه فردی مالك خانه نیست و مستأجر است، پس از آنكه از محل مورد نظر نقل مكان كرد، باید شناسه قبض به همراه ستاره دو را به همان شماره پیامك كند تا فرایند ارسال قبض آن شماره شناسه متوقف شود. سپس شناسه قبض منزل جدید خود به همراه ستاره یك را مجدد پیامك كند. اگر مشتركی چند قبض برق دارد می تواند شناسه همه را به صورت جداگانه به همراه ستاره یك به شماره مذكور پیامك كند. هم اكنون برای حدود یك میلیون مشترك كه شماره همراه آنها موجود است، به صورت موازی هم قبض كاغذی و هم قبض به صورت پیامك ارسال می شود.
حذف قبوض كاغذی در 12 استان
بر طبق این گزارش، طبق آخرین اخبار قبوض كاغذی در ۱۲ استان كشور حذف گردیده است. به عبارت دیگر از میان ۳۶ میلیون مشترك برق كشور تابحال اطلاعات بیشتر از ۳۰ میلیون مشترك برای حذف قبوض كاغذی جمع آوری شده است. تابحال اطلاعات حدود ۸۴ درصد مشتركان برق كشور به منظور حذف قبوض كاغذی در سامانه ثبت شده است.
بر مبنای آخرین ارزیابی صورت گرفته تابحال در استان های سیستان و بلوچستان، فارس، كرمان، خراسان جنوبی، یزد، هرمزگان، چهارمحال و بختیاری، خراسان رضوی، اصفهان، كردستان، زنجان و خراسان شمالی بیشتر از ۹۰ درصد مشتركان اطلاعات خویش را ثبت كرده اند و قبوض كاغذی در این مناطق به صورت كامل حذف گردیده است.
همینطور بین ۷۰ تا ۹۰ درصد مشتركان در استان های خوزستان، سمنان، گلستان، مازندران، قم، البرز، قزوین، تهران، اردبیل، آذربایجان شرقی و غربی، همدان، لرستان، بوشهر، كهگیلویه و بویراحمد به این طرح پیوسته اند و این میزان در استان های ایلام، كرمانشاه، مركزی و كلانشهر مشهد ۵۰ تا ۷۰ درصد است.



1398/06/11
19:02:32
4548
5.0 / 5
این پست عصر لینک را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۵
asrelink.ir - حقوق مادی و معنوی سایت عصر لینك محفوظ است

عصر لینك

معرفی وبسایتهای خوب