چگونه از رمزهای عبورمان آگاه شویم؟

چگونه از رمزهای عبورمان آگاه شویم؟ عصر لینك: لو رفتن پسورد می تواند برای همه خطرناك باشد زیرا افراد خیلی از یك پسورد مشترك برای چندین سایت مختلف استفاده می نمایند. ازاین رو اگر برای نام نویسی در یك وب سایت از ایمیل آدرستان استفاده كنید و سپس درست پسورد همان ایمیل را برای ورود به این وب سایت تكرار كنید، دقیقا كاری را انجام داده اید كه هكرها می خواهند.


به گزارش عصر لینك به نقل از ایسنا، شاید خیلی از كاربران ایمیل در واكنش به لو رفتن پسوردها عكس العمل خاصی نشان ندهند، زیرا هیچ گاه مطلب مهمی را با استفاده از ایمیل ارسال نمی كنند اما مطمئنا انتشار پسورد و دستیابی یك هكر به حساب ایمیل برای افراد مشهور و سرشناس و افرادی كه با استفاده از این راه ارتباطی فعالیت های اقتصادی شان را مدیریت می كنند، یك مسئله حیاتی بشمار می رود.
وب سایت هایی وجود دارند كه حاوی رمزهای عبور فاش شده هستند در نتیجه هكرها هم می توانند به سراغ این سایت ها رفته و تمام نام های كاربری و پسوردهای فاش شده را دانلود كنند و از آن ها در جهت هك كردن حساب های كاربری افراد بهره بگیرند.

چگونه جلوی لو رفتن پسورد را بگیریم؟
برای محافظت از حساب های كاربری مختلف در مقابل لو رفتن پسورد، كافی است مطمئن شوید كه برای هر حساب كاربری در هر وب سایت از پسورد های مختلفی استفاده كنید كه هر كدام به اندازه كافی طولانی و امن هستند.
اما یاد آوری پسورد های مختلف برای هر وب سایتی كه در آن عضو شده اید هم مطمئنا كار ساده ای نخواهد بود و برای همین است كه استفاده از برنامه های مدیریت پسورد معمولا به كاربران پیشنهاد می گردد.
وب سایت Troy Hunt’s Have I Been Pwned، لیستی از نام های كاربری و رمزهای عمومی كه پیش تر فاش شده اند را در دیتابیس خود ذخیره كرده است. حدودا هر وب سایتی كه در فضای وب یا دارك وب دارای یك نقص فنی بوده، در فهرست بلند بالای Have I Been Pwned جای گرفته و همین مبحث این امكان را در اختیار شما قرار می دهد كه با ورود به این سایت بتوانید از نقصها امنیتی حساب های خود پیش از آنكه مشكل بزرگی رخ دهد، آگاه شوید.

برای استفاده از Have I Been Pwned هم فقط كافیست وارد این وب سایت شوید و در نوار جست وجوی آن نام كاربری یا ایمیل آدرس خویش را جست وجو كنید. نتیجه به شما نشان داده است كه تا حالا از نام كاربری یا ایمیل تان برروی وبسایت های موجود در دیتابیس Have I Been Pwned بهره برده اید یا نه.

اگر از ایمیل آدرس یا نام كاربری تان روی وب سایت هایی كه پیش تر مورد حمله هكرها قرار گرفته اند بهره برده باشید، Have I Been Pwned رنگ قرمزی به خود می گیرد و شما را از تعداد وب سایت های مشكل داری كه در آن ها ثبت نام كرده اید آگاه می كند.
اگر كمی هم به سمت پایین صفحه اسكرول كنید، اطلاعات بیشتری در اختیارتان قرار می گیرد و می توانید ببینید كه Have I Been Pwned دقیقا در مورد چه وب سایت هایی به شما اخطار می دهد. بر مبنای اطلاعات سایت پلیس فتا همینطور می توانید امنیت رمزهای عبورتان را هم با Have I Been Pwned بررسی كنید. چراكه در این وب سایت بخشی هم به رمز عبور اختصاص داده شده كه می توانید به آن با كلیك برروی Password وارد شوید. سپس فقط باید پسوردتان را در نوار جست وجوی وب سایت تایپ كنید و درنهایت با كلیك روی كلید Pwned از وضعیت امنیتی آن با خبر شوید.
همچنین وبسایت LastPass پیشنهاد خوبی برای مدیریت پسورد ها را عرضه می دهد. این وب سایت بیان می كند كه امروزه تمام كاربران اینترنتی نیاز دارند پسورد های مختلفی را برای ورود به شبكه اینترنت، ورود به حساب ایمیل و وبسایت شخصی و همینطور گذرنامه هایی را برای ورود به وب سایت های اینترنتی دیگر به خاطر بسپارند كه جمعا لیست بلند بالایی از پسورد می گردد.
از سوی دیگر هم وارد كردن یك پسورد برای تمام این حساب های كاربری بزرگترین اشتباهی است كه ممكن است برای یك كاربر عادی اینترنت هم گران تمام شود.
LastPass بعد از ذخیره نام كاربری و پسورد كاربر، برای ورود به وبسایت مورد نظر برای دومین بار تمام كار را انجام می دهد. یعنی دیگر لازم نیست كاربر پسوردی را وارد كند و تنها كافی است با استفاده از ورود به حساب كاربری اش در برنامه LastPass حسابی را كه می خواهد وارد آن شود، انتخاب نماید. خیلی از خدماتی كه این برنامه به كاربرانش عرضه می دهد مجانی است.
Keepass گزینه دیگری است برای حفاظت از پسورد هایی كه ممكن است فراموش شوند. این وب سایت كه به صورت كاملا مجانی و با منبع باز عرضه می شود، این امكان را به كاربر می دهد كه تمام رمزهای خویش را در یك حساب ذخیره كند. این حساب دارای یك رمزعبور اصلی مثل یك گذر واژه یا یك فایل اصلی برای ورود خواهد بود. ازاین رو كاربران كافی است تنها یك پسورد اصلی را برای ورود به هر وب سایتی كه برای آن ثبت نام كرده اند به خاطر بسپارند.



1397/01/16
21:08:58
5.0 / 5
5300
تگهای مطلب: اینترنت , كاربر , هك , وب
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳
asrelink.ir - حقوق مادی و معنوی سایت عصر لینك محفوظ است

عصر لینك

معرفی وبسایتهای خوب