هواوی به اتهام همکاری با ایران در آمریکا محاکمه می شود

هواوی به اتهام همکاری با ایران در آمریکا محاکمه می شود محاکمه هواوی در آمریکا با مجموعه ای از اتهامات از جمله نقض تحریم های ایران، انتقال فناوری و تجهیزات آمریکایی به ایران و سرقت اسرار تجاری شرکت های آمریکایی وارد مرحله نهایی می شود.


به گزارش عصر لینک به نقل از خبر آنلاین و بر طبق گزارش سیتنا، انتخاب اعضاء هیات منصفه این پرونده از روز سه شنبه در دادگاه فدرال بروکلین نیویورک شروع می شود. اتهامات طرح شده مقابل هواوی، دوره ای بین سالهای ۱۹۹۹ تا ۲۰۲۰ را دربرمی گیرد و ارتباط این شرکت با شرکت Skycom فعال در ایران نیز یکی از محورهای پرونده است.
بر مبنای کیفرخواست آمریکا، هواوی از راه Skycom برای دسترسی به کالاها و فناوری های آمریکایی مشمول تحریم و انتقال پول از ایران بهره برده است. رویترز نیز پیشتر گزارش داده بود Skycom در سال ۲۰۱۰ برای فروش تجهیزات کامپیوتری شرکت آمریکایی Hewlett-Packard به یک اپراتور موبایل ایران کوشیده است.
آمریکا همین طور هواوی را به پولشویی، کلاهبرداری الکترونیکی، اخاذی سازمان یافته و ایجاد مانع در اجرای عدالت متهم کرده است. هواوی تمامی این اتهامات را رد کرده و پرونده آمریکا را تلاشی برای تضعیف رقابت پذیری این شرکت در زمینه فناوری می داند.
این پرونده در شرایط بالا گرفتن رقابت فناوری میان آمریکا و چین اهمیت بیشتری پیدا کرده است؛ رقابتی که حال حوزه هایی مانند تراشه های هوش مصنوعی را نیز دربر گرفته است.

1405/06/17
16:31:39
3
0.0 / 5
تگهای مطلب: آمریكا , اپراتور , ارتباط , الكترونیك
این پست عصر لینک را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۳
asrelink.ir - حقوق مادی و معنوی سایت عصر لینك محفوظ است

عصر لینك

معرفی وبسایتهای خوب ، دروازه ورود به دنیای اطلاعات ، بهترین ها در یک نگاه