ببینید| ٰرئیس اتحادیه كسب وكارهای مجازی:

دولت نمی تواند فیلترینگ را بردارد

دولت نمی تواند فیلترینگ را بردارد به گزارش عصر لینک، ٰرئیس اتحادیه کسب وکارهای مجازی با انتقاد از نتایج فیلترینگ بر تجارت الکترونیک، گفت این سیاست نه تنها موفقیت مثبتی برای کسب و کارها نداشته، بلکه همزمان با افزایش اقدامات مخرب سایبری، خسارت های فنی و امنیتی گسترده ای را به بخش خصوصی تحمیل کرده است.


به گزارش عصر لینک به نقل از خبر آنلاین، رضا الفت نسب در میزگرد «فیلترینگ امنیت آورده است؟» با اشاره به آغاز موج حملات هکری به استارتاپ ها هم زمان با اجرای سیاست فیلترینگ، اظهار نمود که کسب وکارهای اینترنتی سال هاست با چالش های امنیتی و فنی دست وپنجه نرم می کنند، اما هشدارهای این بخش با بی توجهی مسئولان روبه رو شده است.
وی افزود تابحال هیچ بازخورد مثبتی از اجرای فیلترینگ دیده نشده و نهادهای مسئول هم اقدام مؤثری برای پیش گیری از این صدمه ها انجام نداده اند. به قول الفت نسب، تداوم این روند، نگرانی فعالین بخش خصوصی را نسبت به امنیت و پایداری کسب وکارهای دیجیتال افزایش داده است.
رئیس اتحادیه کسب وکارهای مجازی همینطور در رابطه با احتمال رفع فیلترینگ گفت با وجود وعده های عنوان شده، دولت ها اختیار و توان کافی برای تغییر این سیاست را ندارند و عملکرد نهادهای تصمیم گیر نشان میدهد که در وضعیت کنونی، چشم انداز روشنی برای رفع محدودیت ها وجود ندارد.
متن کامل این میزگرد را اینجا بخوانید.


منبع:

1405/05/04
14:09:25
3
0.0 / 5
تگهای مطلب: آنلاین , الكترونیك , امنیت , اینترنت
این پست عصر لینک را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۵
Sr127_DBConnectionString - حقوق مادی و معنوی سایت عصر لینك محفوظ است

عصر لینك

معرفی وبسایتهای خوب ، دروازه ورود به دنیای اطلاعات ، بهترین ها در یک نگاه