مدیرعامل آسیاتك:

کیفیت اینترنت هنوز به شرایط پیش از دی ماه بازنگشته است

کیفیت اینترنت هنوز به شرایط پیش از دی ماه بازنگشته است مدیرعامل شرکت آسیاتک با انتقاد از عدم تغییر تعرفه های اینترنت ثابت در سال جاری، اعلام کرد: کیفیت و سرعت اینترنت همچنان به شرایط پیش از دی ماه بازنگشته و کاربران و خصوصا کسب و کارها و شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنتی هنوز با مشکلاتی در این زمینه مواجه اند.


به گزارش عصر لینک به نقل از خبر آنلاین و برپایه گزارش سیتنا، محمدعلی یوسفی زاده، مدیرعامل شرکت آسیاتک، در جواب پرسشی در رابطه با وضعیت کیفیت و سرعت اینترنت اظهار نمود: کیفیت و سرعت اینترنت هنوز به شرایط قبل از دیماه بازنگشته است و همچنان دراین خصوص با مشکلاتی مواجه هستیم.
وی در رابطه با وضعیت تعرفه های اینترنت ثابت اضافه کرد: تعرفه های مصوب سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی امسال تغییری نکرده است و این مساله بشدت درحال از بین بردن صنعت ارتباطات ثابت است.
یوسفی زاده اضافه کرد: برخی خدمات، همچون برخی از سرویسهای مبتنی بر فیبر نوری، مشمول تعرفه گذاری دستوری نیستند و قیمت آنها بر مبنای هزینه های تأمین و ارایه خدمت تعیین می شود.
او ضمن اشاره به رشد هزینه های شرکتهای عرضه کننده خدمات اینترنتی اظهار داشت: باتوجه به رشد هزینه ها و تغییرات ایجادشده در زنجیره تامین، شرکتها ناچارند قیمت سرویسهای غیر تعرفه ای را متناسب با هزینه های خود اصلاح کنند. این اقدام مغایرتی با مصوبات سازمان تنظیم مقررات ندارد، برای اینکه این دسته از خدمات مشمول تعرفه گذاری دستوری نیستند.
وی همین طور در رابطه با درخواست برخی مشترکان برای جبران حجم استفاده نشده در دوره اختلال اینترنت توضیح داد: مبنای عرضه خدمات اینترنت ثابت صرفا فروش حجم نیست، بلکه مشترک یک سرویس با سیاست مصرف مشخص یا Service Policy خریداری می کند. امکان دارد بعضی کاربران تمام ظرفیت درنظر گرفته شده برای سرویس خودرا مصرف نکنند که این مساله بخشی از الگوی معمول مصرف مشترکان است.
او اشاره کرد: قیمت بسته های اینترنت هم با درنظر گرفتن همین الگوی مصرف تعیین می شود. اگر قرار بود تمام مشترکان تمامی حجم یا ظرفیت پیش بینی شده در بسته های خودرا به صورت کامل مصرف کنند، قیمت این بسته ها باید چندین برابر میزان فعلی تعیین می شد.
به گفته ی ایشان، برخی خدمات همچون سرویسهای مبتنی بر فیبر نوری، مشمول تعرفه گذاری دستوری نیستند و قیمت آنها باتوجه به هزینه های تامین، توسعه زیرساخت و عرضه خدمات تعیین و در صورت رشد هزینه ها تعدیل می شود.


منبع:

1405/04/22
20:35:48
26
0.0 / 5
تگهای مطلب: آنلاین , اینترنت , خدمات , سرویس
این پست عصر لینک را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۲
Sr127_DBConnectionString - حقوق مادی و معنوی سایت عصر لینك محفوظ است

عصر لینك

معرفی وبسایتهای خوب ، دروازه ورود به دنیای اطلاعات ، بهترین ها در یک نگاه