دكتر عاملی مطرح كرد

هوش مصنوعی، چاره ای بنیادین برای کاهش اتلاف منابع و بحران های مالی دولت

هوش مصنوعی، چاره ای بنیادین برای کاهش اتلاف منابع و بحران های مالی دولت عصر لینک: رییس شورای تحول و ارتقاء علوم انسانی و عضو شورایعالی انقلاب فرهنگی بر نقش هوش مصنوعی به عنوان یک تحول بنیادین در مدیریت کشور، کاهش اتلاف منابع و حل بحران های ساختاری مالی دولت تاکید کرد.


به گزارش عصر لینک به نقل از ایسنا، به نقل از مرکز رسانه و روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر سعیدرضا عاملی، هوش مصنوعی را نه صرفا یک فناوری، بلکه یک نظام خوشه ای هوشمند خواند که می تواند روابط پیچیده بین متغیرهای مختلف را به شکل پویا و هوشمندانه مدیریت کند.
دکتر عاملی توضیح داد: هوش مصنوعی یک واحد نیست؛ بلکه یک نظام خوشه ای است که رابطه بین چندین متغیر را به شکل هوشمند برقرار می کند. این نظام می تواند هر خدمت دولتی، چه در بخش صنعت، کشاورزی یا خدمات عمومی، را به یک ماژولار (ماژول بندی شده) و در نهایت به یک نظام و اره قابل اقدام و رصد کمی (scaleable) تبدیل کند.
هوش مصنوعی مولد: قدرت پردازش فراتر از تصور
رییس شورای تحول علوم انسانی اشاره نمود که هوش مصنوعی مولد در بعضی از سیستم های پیشرفته جهان، از بالاتر از دو تریلیون متغیر برای تولید پاسخ های دقیق و هوشمند استفاده می نماید. این ظرفیت، امکان تبدیل کل ساختار دولت به یک نظام زبانی بزرگ متصل به داده های ملی را فراهم می آورد. دولت می تواند با تشکیل یک سیستم زبانی هوشمند مبتنی بر داده های ملی، خدمات را به شکل هدفمند، سریع و بدون واسطه به مردم ارائه کند.
دکتر عاملی در ادامه به تحولات فلسفی و عملیاتی ناشی از حضور هوش مصنوعی اشاره نمود و اظهار داشت: در دنیای فیزیکی، زمان تابعی از فاصله و سرعت است، اما در فضای مجازی و هوشمند، فاصله حذف می شود و مفهوم زمان دگرگون می شود. در این فضا، همه کاربران می توانند در یک لحظه، خدمات را دریافت نمایند.
وی با اشاره به مشکلات فعلی سیستم های دولتی گوشزد نمود که طراحی سیستم های مقیاس پذیر و مقاوم در مقابل تقاضای همزمان (مثلاً برای ۱۰ میلیون نفر) یک لزوم است که تنها با معماری های هوشمند و مبتنی بر هوش مصنوعی قابل دستیابی است.
کاربردهای هوش مصنوعی در حل بحران های ساختاری
رییس شورای تحول علوم انسانی با اشاره به دو بحران اصلی کشور، کمبود آب و کمبود انرژی اظهار داشت که هوش مصنوعی می تواند راهکارهای عملی و کارایی عرضه نماید، در بخش کشاورزی که حدود ۷۰ درصد مصرف آب کشور را به خود اختصاص می دهد، هوش مصنوعی می تواند یک نظام آبیاری هوشمند بوجود آورد که بر مبنای داده های لحظه ای از خاک، گیاه، آب و هوا، میزان آب مصرفی را بهینه کند. این سیستم تنها آبیاری قطره ای نیست، بلکه یک شبکه از دستگاه های متصل است که لایه های مختلفی از اطلاعات را جمع آوری و تحلیل و مسیر اقدام بوجود می آورد. با این رویکرد، حداقل ۴۰ درصد از هرزآب ها قابل جبران است. در بخش انرژی نیز هوش مصنوعی می تواند الگوهای مصرف را بگونه ای مدیریت کند که برق تنها در زمان های ضروری و برای ارایه خدمات، مصرف شود — نه به شکل دائمی و هدررفت را کم کند.
دولت هوشمند فراگیر: جایگزین دولت فیزیکی-سنتی
دکتر عاملی تاکید کرد که دوران دولت فیزیکی و حضوری درحال پایان است، امروز دیگر معقول نیست که دولت با رفتن از شهری به شهر دیگر، مشکلات را حل کند. ما به یک دولت هوشمند فراگیر نیاز داریم، نه بعنوان یک شعار، بلکه بعنوان یک عملیات واقعی. وی بعنوان مثال به کشورهای همسایه اشاره نمود که درحال ساخت مراکز عظیم داده با ظرفیتهای بی سابقه هستند، یکی از کشورهای همسایه درحال ایجاد مرکزی هوش مصنوعی است که ۵ گیگاوات برق مصرف می کند و بین ۱٫۵ تا ۲ میلیون سرور امکان بهره برداری پیدا می کند، رکوردی جهانی که شرکتهای بزرگ جهانی نیز در آن سرمایه گزاری نموده اند.
گام های ضروری برای ایران
دکتر عاملی سه گام کلیدی برای ورود جدی ایران به عصر هوش مصنوعی بیان کرد و اظهار داشت: اعمال مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی بر اساس ایجاد سازمان ملی هوش مصنوعی؛ عضویت رییس این سازمان در هیات دولت به منظور تصمیم گیری سریع و هماهنگ؛ تشکیل و فعال سازی شورای راهبردی و سیاستگذاری هوش مصنوعی با جدیت کامل.
وی با اشاره به این که این تحول، مجالی برای ایجاد دولتی کارآمد، قدرتمند و موفق است، اظهار داشت: هوش مصنوعی می تواند نارضایتی های ناشی از واسطه های انسانی را به سوی صفر سوق دهد. ما امروز در آستانه ای ایستاده ایم که می توانیم با یک تصمیم جدی، کشور را به سوی آینده ای پایدار و هوشمند هدایت نماییم.
رییس شورای تحول و پیشرفت علوم انسانی و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه سخنان خود درباره ی نقش هوش مصنوعی در تحول کشور، رییس شورای تحول و پیشرفت علوم انسانی و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، بر لزوم حذف واسطه های انسانی در نظام اداری تاکید کرد و اظهار داشت: واسطه های انسانی، گاهی به شکل خواسته و ناخواسته منشأ رشوه و فساد می شوند. ما در نظام اداری فعلی گرفتار این ساختار هستیم، اما هوش مصنوعی می تواند این خیر — یعنی حذف واسطه ها — را به شکل قطعی و پایدار رقم بزند.
نیاز به اخلاق هوش مصنوعی و رویکرد انسان محور
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در عین تاکید بر ظرفیتهای فراوان هوش مصنوعی، گوشزد نمود که فناوری به تنهایی کافی نیست، ما نباید به شکل مطلق فقط از ظرفیت فنی هوش مصنوعی صحبت نماییم. نیازمند «اخلاق هوش مصنوعی هستیم و نیازمند استفاده های کارآمد، انسان محور و مسئولانه از این فنآوری.
وی افزود که این رویکرد اخلاقی و کاربردی، امروز در دستور کار ستاد نقشه جامع علمی کشور قرار گرفته است، دستورالعمل استفاده درست از هوش مصنوعی در سند نقشه جامع علمی کشور به تصویب رسیده و باید در شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز نهائی سازی شود.
دولت بدون وزارتخانه: رویایی در دست دستیابی
عاملیدر پاسخ به پرسشی درباره ی نقش هوش مصنوعی در چابک سازی بدنه دولت، دکتر عاملی اظهار داشت: ما به سوی یک «دولت بدون وزارت خانه حرکت خواهیم کرد.
وی توضیح داد که عملکرد فعلی وزارت خانه ها در سه حوزه سیاست گذاری، تعیین راهبرد و ارایه خدمات تعریف می شود — و هر سه این حوزه ها قابل هوشمندسازی کامل هستند، امروز با ظهور هوش مصنوعی، دولتی سبک تر، کارآمدتر و پاسخگوتر دردسترس است. بخش های تکنولوژی های جدید در این دولت تقویت می شوند و ظرفیتهای اشتغال زائی در حوزه هایی مانند هوش مصنوعی، حقیقت مجازی، بلاک چین، متاورس و سایر صنایع نوپا گسترش خواهد یافت.
ظرفیت های نیروی انسانی: از هدررفت تا بهره برداری هوشمند
دکتر عاملی با اشاره به پیشرفت های جهانی در حوزه هوش مصنوعی — همچون سامانه هائی که از دو تریلیون و ۱۵۰ میلیارد پارامتر در شبکه های عصبی استفاده می نمایند — اظهار داشت: این سیستم ها به کدنویسی پیچیده و متخصصان حوزه فناوری نیاز دارند. اما ما در ایران، با وجود جایگاه سوم جهانی در مهندسی و داشتن هزاران متخصص برجسته در هوش مصنوعی، از این ظرفیت ها به درستی استفاده نمی نماییم.
وی افزود که این نیروها می توانند ستون های اصلی دولت هوشمند باشند و در حاشیه آن، خدمات تخصصی به بخش های دیگر اقتصادی عرضه کنند.
کاهش چشم گیر نیروی اداری: از ۶.۲ میلیون به ۱ میلیون نفر
یکی از مهم ترین نتایج هوشمندسازی، کاهش چشم گیر نیروی اداری دولت می باشد. رییس شورای تحول و ارتقاء علوم انسانی اظهار داشت: امروز دولت ما با بالاتر از ۶ میلیون و ۲۰۰ هزار نیرو — شامل کارمندان رسمی، قراردادی و شرکتی ها — مواجه می باشد. اما با توسعه هوش مصنوعی، این رقم می تواند به حدود یک میلیون نفر کاهش پیدا کند، بدون این که کارآمدی دولت کم شود.
عاملی در جواب این نگرانی که تشکیل سازمان ملی هوش مصنوعی ممکنست بار مالی و ساختاری جدیدی بر دوش دولت بگذارد، توضیح داد: این سازمان خود باید یک ساختار هوشمند باشد — نه یک دستگاه سنتی. بله، ممکنست در ابتدا ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر نیروی متخصص اضافه شود، اما با این وجود، هوش مصنوعی می تواند ده ها هزار شغل سنتی را تعریف مجدد کند و نیروها را به بخش خصوصی و صنایع نوین هدایت کند.
وی با اشاره به تجربه جهانی اظهار داشت: هلند در سال ۱۹۹۶ نخستین کشوری بود که «وزیر اینترنت منصوب نمود. امروز، بعد از نزدیک به ۳۰ سال، ما تازه می خواهیم یک سازمان ملی هوش مصنوعی ایجاد نماییم. با این کار، ایران در زمره ۱۵ کشور پیشرو جهان قرار خواهد گرفت که نهادهای مستقل و کارایی برای مدیریت این تحول دارند.
رئیس سازمان ملی هوش مصنوعی باید عضو هیات دولت باشد
دکتر عاملی در جواب سؤالی درباره ی دلیل اصرارش بر عضویت رییس سازمان ملی هوش مصنوعی در هیات دولت، اظهار داشت: این سازمان یک نهاد «فرادستگاهی و مرتبط به همه دستگاهها است، یعنی نه زیرمجموعه یک معاونت، بلکه نهادی که در کنار تمام وزارت خانه ها و ستادهای دولتی قرار می گیرد و تمام آنها را دگرگون می کند.
وی تاکید کرد: بنابراین، رییس این سازمان باید معاون رئیس جمهوری و عضو هیات دولت باشد تا بتواند در تمام تصمیمات کلان کشور اثرگذار باشد. این سازمان نمی تواند زیرمجموعه ای از معاونت علمی باشد، چون خودش موتور محرکه تحول در تمام معاونت ها و وزارت خانه هاست.
هماهنگی شورای عالی انقلاب فرهنگی و دولت
دکتر عاملی بر هماهنگی بین شورای عالی انقلاب فرهنگی و دولت تاکید کرد و خاطرنشان کرد که اعضاء حقیقی این شورا شامل رییس جمهور، رییس مجلس و رییس قوه قضاییه هستند، این شورا یک پیکره تصمیم گیرنده برای ایجاد دولتی کارآمدتر است. مصوبه تشکیل سازمان ملی هوش مصنوعی در این شورا، با طرح ملی هوش مصنوعی همسو و مکمل یکدیگرند و باید با جدیت پیگیری شوند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اظهار امیدواری نسبت به آینده، اظهار داشت: هوش مصنوعی تنها یک فناوری نیست؛ یک فرصت تاریخی برای تعریف مجدد دولت، اقتصاد و جامعه است. اگر امروز تصمیم جدی بگیریم، فردا کشوری متفاوت، پویا و رقابتی خواهیم داشت.
رییس شورای تحول و پیشرفت علوم انسانی بر گستره وسیع تأثیر این فناوری در تمامی سازمانهای دولتی تاکید کرد و اظهار داشت: هوش مصنوعی تنها محدود به یک بخش نیست؛ بلکه در هر وزارت خانه ای که وارد شود، دامنه ای گسترده از تحولات را رقم می زند.
هوش مصنوعی در وزارت بهداشت: از تشخیص تا درمان و سلامت
وی بعنوان مثال، به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اشاره نمود و اظهار داشت: امروز حوزه بهداشت و درمان در سه بُعد اصلی، تشخیص، درمان و سلامت، ظرفیتهای خیلی گسترده ای برای به کارگیری هوش مصنوعی دارد. از سیستم های تشخیص پزشکی مبتنی بر تصویربرداری تا برنامه ریزی درمان های شخصی سازی شده و نظارت هوشمند بر سلامت جمعیت، همه این ها قابل پیاده سازی هستند.
تحول در آموزش و پرورش: سواد هوش مصنوعی از پیش دبستانی
دکتر عاملی با اشاره به وزارت آموزش و پرورش، خواهان بازبینی بنیادین در نظام آموزشی کشور شد، ما امروز نیاز داریم که نظام آموزشی مان را کاملا تعریف مجدد نماییم. دانش آموز باید از دوره پیش دبستانی با «سواد هوش مصنوعی پرورش یابد — نه این که فقط مصرف کننده فناوری باشد، بلکه بتواند به شکل انتقادی، اخلاقی و خلاقانه از آن استفاده نماید.
وی تاکید کرد که این تحول آموزشی، پیش نیاز هرگونه پیشرفت پایدار در حوزه فناوری است: بدون یک نسل آگاه و مسلط به اصول هوش مصنوعی، نمی توانیم در این عصر زندگی و رقابت نماییم.
بازسازی اداری مبتنی بر هوش مصنوعی
دکتر عاملی همینطور بر نقش سازمان امور اداری و استخدامی در تحول ساختاری دولت تاکید کرد: اگر این سازمان بخواهد با نگاه هوش مصنوعی، ساختار اداری کشور را بازبینی کند، نگاهی کاملا متفاوت از گذشته خواهد داشت — نه صرفا کاهش نیرو، بلکه تعریف مجدد نقش ها، شایستگی ها و فرآیندها بر مبنای ظرفیتهای فناورانه.
او همینطور به سازمان برنامه و بودجه اشاره نمود و اظهار داشت که برنامه پنجمین دوره پنج ساله کشور — یعنی برنامه هفتم توسعه — فرصتی طلایی برای جاسازی هوش مصنوعی در قلب برنامه ریزی ملی است، برنامه هفتم در شرایطی شروع به کار کرده که رئیس جمهوری محترم به آن اهمیت ویژه ای می دهند. این برنامه می تواند تبدیل به یک «نظام زبانی هوشمند شود — جایی که تمام پارامترها، اهداف و متغیرهای برنامه به شکل پویا و قابل رصد لحظه ای تعریف شوند.
شکست برنامه های گذشته و راهکار هوش مصنوعی
وی با انتقاد از روش اجرای برنامه های توسعه قبلی، اظهار داشت: وقتی مجمع تشخیص مصلحت نظام شش برنامه اول را مرور کرد، پرسید: چرا این برنامه ها با وجود تصویب، اجرا نشدند؟ پاسخ اینست که «بایسته های اجرائی نظام در آنها وجود نداشت.
دکتر عاملی افزود که هوش مصنوعی دقیقاً همین بایسته های اجرائی را فراهم می آورد، هوش مصنوعی می تواند زنجیره های اجرا را به شکل خودکار، شفاف و پاسخگو پیوند بزند، از اختصاص بودجه تا پایش عملکرد و ارزیابی نتایج. این یک امکان خیلی بزرگ است که تا حالا از آن غافل بوده ایم.
وی به تجربه موفق دولت کره جنوبی اشاره کرد: کره جنوبی قبلاً اعلام نمود که تا سال ۲۰۱۰ میلادی، تعداد مراجعات فیزیکی شهروندان به دوایر دولتی را به صفر برساند و این کار را هم انجام داد. این، احترام واقعی به مردم است.
رییس دانشکده مطالعات جهان توضیح داد که احترام به مردم یعنی این که کارهایشان به سرعت، بدون دردسر و بدون نیاز به رجوع حضوری صورت گیرد — نه این که در چنبره دفاتر و صف های طولانی گیر کنند.
عاملی همینطور به موانع سیاسی و ساختاری اشاره نمود و اظهار داشت: متاسفانه برخی افراد از «رانت ارتباطی سود می برند و با تشکیل فضای پیچیده، مانع از شفاف سازی و هوشمندسازی می شوند؛ اما وی امیدواری خودرا نسبت به آینده ابراز کرد و اظهار داشت: اگر در طول برنامه هفتم، برنامه ریزی هوشمندی در این زمینه داشته باشیم، منابع اولیه مهمی را به آن اختصاص دهیم و بخش خصوصی را با سیاستهای تشویقی وارد این عرصه نماییم، اساسا می توانیم سطح خیلی بالایی از رضایتمندی عمومی را برای مردم فراهم نماییم.
بطور خلاصه، وی برای مثال به کشورهای همسایه اشاره نمود که در حال ساخت مراکز عظیم داده با ظرفیت های بی سابقه هستند، یکی از کشورهای همسایه در حال ایجاد مرکزی هوش مصنوعی است که ۵ گیگاوات برق مصرف می کند و بین ۱٫۵ تا ۲ میلیون سرور امکان بهره برداری پیدا می کند، رکوردی جهانی که شرکتهای بزرگ جهانی نیز در آن سرمایه گزاری نموده اند. کاهش قابل توجه نیروی اداری: از ۶.۲ میلیون به ۱ میلیون نفر یکی از مهم ترین نتایج هوشمندسازی، کاهش قابل توجه نیروی اداری دولت می باشد. هوش مصنوعی در وزارت بهداشت: از تشخیص تا درمان و سلامت وی برای مثال، به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اشاره نمود و عنوان کرد: امروز حوزه بهداشت و درمان در سه بُعد اصلی، تشخیص، درمان و سلامت، ظرفیت های خیلی گسترده ای برای به کارگیری هوش مصنوعی دارد.


منبع:

1404/08/26
16:18:06
7
0.0 / 5
تگهای مطلب: آموزش , اقتصاد , اینترنت , تكنولوژی
این پست عصر لینک را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۴
asrelink.ir - حقوق مادی و معنوی سایت عصر لینك محفوظ است

عصر لینك

معرفی وبسایتهای خوب ، دروازه ورود به دنیای اطلاعات ، بهترین ها در یک نگاه