ناترازی انرژی ۱۰۰۰ میلیارد تومان به اپراتورها خسارت زده است

ناترازی انرژی ۱۰۰۰ میلیارد تومان به اپراتورها خسارت زده است به گزارش عصر لینک، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: ناترازی و قطعی مکرر برق بیشتر از هزار میلیارد تومان به اپراتورها خسارت زده است.



به گزارش عصر لینک به نقل از مهر، سید ستار هاشمی ظهر پنجشنبه در جلسه شورای اداری مازندران اظهار نمود: امروز ۹۸ پروژه زیرساختی و توسعه ای در حوزه ارتباطات استان مازندران با سرمایه گذاری بیشتر از ۶ هزار میلیاردریال با هدف گسترش پوشش ارتباطی، ارتقاء کیفیت خدمات مخابراتی، توسعه شبکه فیبر نوری و بهبود دسترسی در مناطق روستایی و کم برخوردار به بهره برداری رسید.
وی بیان نمود: در این طرح ها، اپراتورهای ارتباطی با ۴۶۰۰ میلیاردریال، ظرفیت پوشش و کیفیت خدمات خویش را در نقاط مختلف استان همچون با تشکیل سایت های نسل پنجم (5G) بشکل قابل توجهی افزایش داده اند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: در قسمت توسعه زیرساخت های ثابت، پروژه های فیبر نوری در مناطق رستم کلا و آکند ساری با مجموع سرمایه گذاری ۲۲۰ میلیاردریال به بهره برداری رسید که اهمیت بالای ی در ارتقا پایداری و سرعت خدمات ارتباطی خواهد داشت.
هاشمی افزود: در جهت تحقق اهداف عدالت ارتباطی، در حوزه توسعه ارتباطات روستایی هم اقدامات مؤثری انجام شده که محل اعتبارات خدمات عمومی الزامی ارتباطات و فن آوری اطلاعات وزارت ارتباطات ( (USOطی آن از دهه فجر ۱۴۰۳ تاکنون، ۱۵ سایت جدید توسط همراه اول و ۷ سایت توسط ایرانسل به راه افتاده است. اعتبار تخصیص یافته به این بخش هم در مجموع هزار و ۲۷۰ میلیاردریال بوده است.
وی با تاکید بر اهمیت توسعه ارتباطات برای ایجاد «عدالت ارتباطی» با هدف تحقق «عدالت اجتماعی»، رشد اقتصادی و ارتقا کیفیت زندگی مردم، اظهار نمود: دولت چهاردهم توسعه متوازن ارتباطی را یکی از ارکان اصلی برنامه های خود می داند و تمام تلاش ما بر اینست که با تسریع در اجرای پروژه ها، مناطق کمتر برخوردار هم از خدمات ارتباطی باکیفیت و پایدار بهره مند شوند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ضمن تشریح وضعیت فعلی باتری ها و تجهیزات ارتباطی، اظهار نمود: مطابق استانداردهای جهانی، تجهیزات ارتباطی کشور به باتری هایی مجهز هستند که در چارچوب دستگاه UPS برای حفاظت از شبکه طراحی شده اند. این تجهیزات فقط جهت مدت زمان کوتاه، حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه، توان پشتیبانی از تجهیزات مخابراتی را دارند و فراتر از آن، به منظور پیشگیری از آسیب، سیستم ها باید خاموش شوند.
هاشمی با اشاره به اینکه باتری های موجود قادر به جبران ناترازی گسترده برق نیستند، اضافه کرد: این که تصور نماییم میتوان با همین تجهیزات قطعی دو ساعته برق را جبران کرد، نادرست است. اپراتورهای ما به علت استمرار این قطعی ها تابحال بیشتر از هزار میلیارد تومان خسارت متحمل شده اند و این وضعیت تکرارشونده است.
وی افزود: در چند ماه گذشته بالغ بر ۶۱۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری جدید در قسمت زیرساخت ارتباطی کشور انجام داده ایم، اما باید توجه داشت که این سرمایه گذاری ها باید به بازدهی اقتصادی برسند. وقتی یک سایت ارتباطی به علت قطعی برق از کار می افتد، نه تنها خدمات مختل می شود، بلکه چرخه بازگشت سرمایه هم گرفتار وقفه می شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ضمن اشاره به نتایج مستقیم قطع ارتباطات بر فعالیتهای مردم و کسب و کارها اظهار داشت: وقتی ارتباطات قطع می شود، پرداخت ها متوقف می شود و مردم با اختلال جدی مواجه می شوند.
هاشمی بیان نمود: بنابراین، مساله ارتباطات فقط یک مبحث فنی نیست، بلکه مساله ای اقتصادی، اجتماعی و امنیتی است و باید با اولویت بالا مدیریت شود.
وی در ادامه ضمن اشاره به ظرفیتهای استان مازندران در حوزه محتوای دیجیتال اظهار داشت: مازندران از استان هایی است که ظرفیت بالقوه و بالفعل زیادی در زمینه تولید محتوای بومی، فرهنگی و تخصصی دارد. وزارت ارتباطات برنامه ریزی نموده است تا این ظرفیت ها را در چارچوب یک طرح مشخص، به چرخه اقتصادی وارد کند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد: در قالب برنامه های مصوب به مجلس شورای اسلامی، مبحث اقتصادی سازی تولید محتوا بعنوان یکی از اولویت های اصلی وزارت ارتباطات تعریف شده و هم اینک دستورالعمل اجرایی این طرح درحال تدوین است و بزودی سازوکار پشتیبانی از تولیدکنندگان محتوای فاخر اعلام رسمی خواهد شد.

نهضت سازی اقتصادی محتوا

هاشمی این روند را «نهضت اقتصادی سازی محتوا» نامید و اضافه کرد: در گامهای بعدی، حمایت های مستقیم و زیرساختی از تولیدکنندگان محتوا صورت خواهد گرفت و این حوزه می تواند به یکی از محورهای مهم اشتغال آفرینی در فضای مجازی بدل شود.
وی در قسمت دیگری از سخنان خود ضمن اشاره به ورود سریع فناوری هوش مصنوعی به زندگی روزمره مردم، اخطار داد: چه بخواهیم و چه نخواهیم، هوش مصنوعی خیلی از جنبه های زندگی بشر را تغییر داده و می دهد و از خدمات مشاوره حقوقی و پزشکی گرفته تا آموزش، شغل های سنتی تحت تاثیر این فناوری قرار گرفته اند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: نسل امروز برای یافتن پاسخ ها سراغ موتورهای مبتنی بر هوش مصنوعی می روند؛ دیگر دانشجو منتظر شنیدن یک پاسخ از استاد نیست، بلکه خودش جست وجو می کند و گاهی پاسخ های دقیق تر و سریع تری از فناوری می گیرد. این یعنی تحول در نقش های سنتی آموزشی و مشاوره ای.
هاشمی با اشاره به اینکه برخی مشاغل در معرض تهدید هستند، اظهار داشت: ما باید از این فرصت استفاده نماییم و صرفا نگاه منفعلانه به این فناوری نداشته باشیم. در غیر این صورت، بعضی از مشاغل موجود گرفتار چالش جدی خواهند شد.
وی ضمن اشاره به نمایش کیفیت بالای شبکه نسل پنجم (۵G) در ساری اظهار داشت: سرعتی که در بعضی نقاط استان تست شد، تا هزار مگابیت بر ثانیه هم رسید؛ در حالیکه میانگین مصرف فعلی کاربران بین ۱۵ تا ۲۰ مگابیت است. این یعنی جهش چشم گیر در کیفیت خدمات.

1404/02/19
13:53:50
8
0.0 / 5
تگهای مطلب: آموزش , اپراتور , استاندارد , اقتصاد
این پست عصر لینک را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۳
asrelink.ir - حقوق مادی و معنوی سایت عصر لینك محفوظ است

عصر لینك

معرفی وبسایتهای خوب ، دروازه ورود به دنیای اطلاعات ، بهترین ها در یک نگاه