دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی تاكید كرد

ضرورت تبدیل قابلیت های فناورانه به محصول شناختی

ضرورت تبدیل قابلیت های فناورانه به محصول شناختی به گزارش عصر لینک، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی، تبدیل ایده های نوآورانه و دانش فنی به محصول فناورانه در حوزه شناختی را یکی از اولویت های این ستاد برشمرد.


به گزارش عصر لینک به نقل از ایسنا، سید محمد مهدوی، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی در نشست بررسی ظرفیتهای دانشگاه سمنان و هم اندیشی با استادان و پژوهشگران حوزه علوم شناختی اعلام نمود: کوشش برای تبدیل دانش فنی و قابلیت های فناورانه به محصول در عرصه علوم شناختی از سیاست های این ستاد است و به عزم و حمایت جامع نیاز دارد. علوم و فناوری های شناختی یکی از حوزه های نوین، موثر و کاربردی برای اقشار مختلف در سطح جامعه شمرده می شود.
وی به محورهای قابل توجه در علوم و فناوری های شناختی اشاره نمود و اضافه کرد: حوزه های سلامت شناختی، پایش، ارزیابی، حفظ و ارتقای قابلیت های شناختی دانش آموزان، ارتقای توانمندی های شناختی سالمندان و استفاده از علوم و فناوری شناختی در آموزش وپرورش با بهره بردن از هوش مصنوعی را از حوزه های موثر و اثربخش در جامعه به شمار می روند.
مهدوی با اشاره به وجود ظرفیت ها و قابلیت های فراوان در دانشگاه سمنان، توسعه همکاری ها میان ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی و این مرکز دانشگاهی را به سود جامعه نخبگان، اساتید، پژوهشگران، دانشجویان و جامعه دانست.
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی با تأکید بر ضرورت وجود ابزارهای مناسب برای این پروسه عنوان کرد: زمینه ارائه تسهیلات حمایتی و برگزاری دوره های تخصصی، برای توسعه کسب و کارهای نوپا و توانمند سازی مراکز و شرکت های دانش بنیان و استارتاپی دراین حوزه مهیا است.
وی در این جلسه خواهان استفاده از قانون جهش مالیاتی و سوق دادن اعتبار مالیاتی صنایع مستقر در استان به سوی گسترش زیرساخت ها و رونق کسب وکارها برای تولید و ساخت تجهیزات و ابزارهای مورد نیاز در عرصه علوم و فناوری های شناختی شد.
مهدوی، همین طور بر آمادگی این ستاد در پشتیبانی از برگزاری دوره های آموزشی برای دانش آموزان، برگزاری کنفرانس ملی در عرصه آموزش و هوش مصنوعی، ایجاد شبکه همکاری با خیّرین برای توسعه و گسترش زیر ساخت ها و لابراتوار ها حوزه شناختی، ایجاد رشته های مرتبط و اعطای فرصت های مطالعاتی به اساتید و پژوهشگران و تبادل تفاهم نامه همکاری با صندوق های پژوهش فناوری استان سمنان اصرار کرد.
سیف الله سعدالدین، رییس دانشگاه سمنان نیز در گزارشی از فعالیت این مرکز دانشگاهی با اشاره به این که هم اکنون ۱۴ هزار دانشجو در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند اضافه کرد: هزار و ۵۰۰ دانشجو با ۱۰ ملیّت نیز در این مرکز به تحصیل اشتغال دارند. رشته علوم شناختی می تواند به عنوان موتور محرکه و رشته آینده پژوه برای طیفی از کارهای دانشگاه باشد.
وی ادامه داد: از رشته هایی که مسئولیت های اجتماعی دارند، حمایت های ویژه ای می شود و خیّرین استان سمنان نیز دراین خصوص حمایت های خوبی در کارنامه خود ثبت کرده اند.
رییس دانشگاه سمنان همین طور در بخش دیگر از سخنانش گفت: در طول یک سال ۲۰۰ طرح پژوهشی با جامعه صنعت به اجرا گذاشته شد و شماری از محققان این دانشگاه به عنوان افراد برتر انتخاب شده اند.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، در این جلسه، رییس پردیس علوم و تکنولوژی های جدید دانشگاه سمنان نیز گزارشی از جایگاه دانشگاه سمنان و فعالّیت ها و طرح های پژوهشی اجرا شده در عرصه علوم شناختی در این دانشگاه ارائه کرد و اظهار داشت: ایجاد هسته های پژوهشی میان رشته ای در حوزه های مختلف علوم شناختی با هم افزایی رشته های موجود در دانشگاه سمنان از افق های روشن توسعه علوم شناختی در دانشگاه سمنان است.
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی در جریان سفر به استان سمنان همین طور از مرکز تکنولوژی های جدید پردیس این دانشگاه و نیز مراکز آزمایشگاهی علوم شناختی بازدید و با محققان و فناوران این حوزه به گفت و گو و تبادل نظر پرداخت.


1403/08/21
09:17:51
216
0.0 / 5
تگهای مطلب: آموزش , ابزار , اقتصاد , تكنولوژی
این پست عصر لینک را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۳
asrelink.ir - حقوق مادی و معنوی سایت عصر لینك محفوظ است

عصر لینك

معرفی وبسایتهای خوب