در صورت عدم موافقت با تغییر شرایط سرویس روی می دهد

محدود شدن ارسال و دریافت پیام واتساپ

محدود شدن ارسال و دریافت پیام واتساپ پیام رسان واتساپ هفته گذشته اعلام نمود که می خواهد به پروسه آپدیت سیاست حریم خصوصی خود ادامه دهد و به کاربران فرصت می دهد سیاست جدید را درک کرده و اطلاعات بیشتری را درباره آن فراهم می آورد.



به گزارش عصر لینک به نقل از ایسنا، این شرکت ماه گذشته به دنبال واکنش شدید و انتقاد گسترده از تغییر سیاست حریم خصوصی اعلام نموده بود اجرای آنرا به مدت سه ماه به تاخیر می اندازد اما توضیح واضحی درباره این که اگر کاربران تا ۱۵ ماه مه با شرایط جدید استفاده از سرویس واتساپ موافقت نکنند، چه اتفاقی برای حساب کاربری آنها می افتد وجود نداشت.

واتس اپ در ایمیلی که به یکی از شرکای تجاری خود ارسال کرده و توسط وب سایت تک کرانچ مشاهده شده است، اعلام نموده که از کاربران به تدریج برای موافقت با شرایط جدید سرویس بمنظور دسترسی داشتن به همه قابلیتهای واتساپ درخواست خواهدنمود. این یادداشت به صفحه پرسش و پاسخ جدیدی که از طرف واتساپ ایجاد شده، لینک شده است.

طبق توضیح واتساپ در صفحه پرسش و پاسخ، این سرویس پیام رسان فرصت کافی برای مرور تغییرات به کاربران می دهد و اگر آنها تا ۱۵ ماه مه با این تغییرات موافقت نکنند، واتساپ حساب کاربری آنها را حذف نخواهد کرد با این وجود تا زمانی که با این شرایط موافقت نکنند، نمی توانند از همه امکانات حسابشان بهره مند شوند.

واتس اپ اعلام نموده که برای مدت کوتاه، کاربران می توانند تماسها و نوتیفیکیشنها را دریافت نمایند اما قادر به خواندن و ارسال پیام از این اپلیکیشن نخواهند بود.

زمانی که حساب کاربری حذف شود، این حذف دائمی خواهد بود و دیگر کاربران نمی توانند آنرا معکوس کرده و حسابشان را بازیابی کنند. همین طور تاریخچه پیامهای حساب کاربران بطور دائمی حذف خواهد شد.

کاربرانی که با تغییر سیاست واتساپ موافقت نکنند، از همه گروههایی واتساپ که در آنها حضور دارند، حذف خواهند شد.

کاربران بک آپ (نسخه پشتیبان) کامل واتساپ را از دست می دهند با این وجود این شرکت به کاربران فرصت می دهد قبل از ۱۵ ماه مه نسخه بک آپ حسابشان را تهیه کنند.

واتس اپ اعلام نموده که قبل از ۱۵ ماه مه کاربران می توانند آرشیو پیامهایشان در اندروید یا آیفون را منتقل کرده و گزارشی از حسابشان را دانلود کنند.

بر اساس گزارش وب سایت gadgetsnow، طبق اعلام واتس اپ، کاربران می توانند بعد از ۱۵ ماه مه با آپدیت سیاست حریم خصوصی واتساپ موافقت کنند و سیاست مربوط به کاربران غیرفعال درباره آنها اعمال می شود. برمبنای سیاست کاربران غیرفعال، محتوایی که در گوشی کاربر قبل از حذف شدن حساب وجود دارد، خواهد ماند تا این که اپلیکیشن واتساپ از گوشی حذف شود. هنگامی که کاربر در همان دستگاه بخواهد وارد واتساپ شود، محتوایی که در گوشی ذخیره شده بود باردیگر قابل مشاهده می شود.




1399/12/05
14:05:40
0.0 / 5
308
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۱
asrelink.ir - حقوق مادی و معنوی سایت عصر لینك محفوظ است

عصر لینك

معرفی وبسایتهای خوب